Jag i min nya baddräkt!

Eller kanske inte...men om man tar bort jättebomberna och den misstänkt släta ytan kring midja och höfter (retusch någon?) och slänger in några extra kilon här och där så förstår ni grejen. Snygg, bekväm och smickrande är den och med en tunn tunika över så kommer jag känna mig som en gudinna i sommar. Priset på nästan 900 kr är helt sjukt mycket för min lilla plånbok men passade som tur är älsklingens bättre (nåja, liite bättre iallafall...). Bortskämd? baserat på sista tiden blir nog svaret ja på den frågan men så fort jag börjar håva in lön i gen får jag skämma bort tillbaka helt enkelt!



Badräkten heter föresten "Bastia" om kommer ifrån Panos Emporio

/Mikaela

Till fina Marie

Min blogg är inte alls särskilt stor eller välbesökt (om nu någon av mina 5 läsare missat det..) men ändå tar det en himla massa tid och energi att hålla den igång. Och eftersom jag jobbar heltid och dessutom är mamma så blir det svårt att klämma in ett par inlägg om dagen. När jag har lite tid över så prioriterar jag helt enkelt sömn, träning eller bara kvalitetstid med mina killar istället för att sätta mig framför datorn. Därför kan det ibland ta både dagar och veckor innan jag kommer på att jag faktiskt har en blogg och att det är rätt kul att skriva ändå. Så, Marie min supergulliga och fantastiskt lojala supporter, jag har inte glömt bort dig och jag börjar känna ett litet bloggsug igen så snart ska här uppdateras ordentligt med info om vad jag och lilleman haft för oss och en massa vårfynd så klart!

Ha det bra så länge!

/Mikaela


Grattis till mig!

Igår fyllde jag år vilket firades med "ja mån hon leva" tidigt på morgonen och en prinsesstubbe när jag kom hem efter jobb och träning. Blev även väldigt nyfiken på en mystisk kartong mitt på bordet som jag genast slet upp och hittade EN ROSA DATOR! jag hade visserligen önskat mig en men det var ju mest på skoj och jag trodde aldrig att jag faktiskt skulle få en! jag måste helt enkelt ha världens bästa pojkvän, fast det är han även när han inte skämmer bort mig när jag tänker efter...

Hur som helst sitter jag nu framför min rosa sötnos och skriver mitt första inlägg och det känns helt grymt. Imorgon ska jag ta en bild på skönheten men just nu får ni nöja er med lite vårinspiration:



Klänningen kommer ifrån Monki, kostar 180 kr och är helt enkelt underbar även om den inte är rosa!

/Mikaela

Working girl

Idag var första dagen tillbaka på jobbet och det var riktigt kul faktiskt!

Hamnade på ett roligt ställe med gulliga människor där jag ska vara hela nästa vecka vilket är grymt skönt och tryggt för mig. Känns plötsligt så mycket lättare att rodda ihop hela vardagspusslet med föräldraskap och arbetsliv även om jag vet att det kommer att bli tufft emellanåt. Förstår inte hur ensamstående föräldrar hinner och orkar med allt när man knappt gör det när man är två? respekt åt alla er singelmammor och pappor där ute!

Nej nu ska jag njuta av min lilla unge ett tag och krama honom lite, lite för hårt. Ikväll är det ju föresten fredag vilket innebär en god middag, mys framför TV:n och sömn för den här familjen. Men ska du ut och svira så varför inte göra det i det här lilla numret från HM för 398 pix!



Svarta paljetter till billigt pris är inte helt fel. Men skippa svarta strumpbyxor och kör barbent, det är ju vår damn it!

/Mikaela


Apropå vår...

Så hittade jag även de här sötnosarna hos Åhlens för 199 kr styck



Kör till svarta strumpbyxor nu och barbent när det blir lite varmare. Jag skulle satsa på den mönstrade men man ska aldrig underskatta en enkel svart twill-kjol som liksom aldrig blir fel. Kanske bäst att slå till på båda två? för min del får det bli närmare sommaren för just nu gapar kontot ödsligt tomt...

/Mikaela

Springtime!

Nu är den äntligen här, den underbara vårkänslan. Bebben har varit hemma från dagis idag (var där en kortis men han var lite hänging och grinig och jag fick hämta upp honom efter en timme eller så) så vi tog en sväng i ett soligt Vällingby centrum vilket resulterade i det här:



En randig T-shirt (ser turkos ut men är mer babyblå) och ett underbart kedje-halsband som det bloggats mycket om. Båda kommer ifrån HM och kostar 69 resp. 98 kr. Matchat till ljusa jeansleggings och kritvita sneakers blir de en perfekt vårstass!

Nu ska jag öppna balkongdörren, brassa lite lunch och sätta mig i solen och njuta. Fast det får bli under en filt för även om det är soligt så är det rätt kallt...

/Mikaela

RSS 2.0